Verzorgende gelaatsbehandeling

Bij schoonheidsspecialiste Valerie van Maison Valerie bent u aan het juiste adres voor een heerlijke, verzorgende gelaatsbehandeling in Lubbeek. Als schoonheidsspecialiste biedt zij naast manicure en gelnagels, suikerontharing en pedicure ook verschillende methodes voor een gelaatsbehandeling aan. Maak vandaag nog een afspraak in het schoonheidssalon van Valerie in Lubbeek en voel u weer helemaal als herboren.

Deugddoende gelaatsbehandeling

Schoonheidsspecialiste Valerie verzorgt uw gelaat met veel zorg en aandacht. Een zachte peeling, seizoensbehandeling of een meer intensieve behandeling,... het kan allemaal.
Wanneer u een gelaatsbehandeling heeft laten uitvoeren, voelt u zich weer helemaal als herboren. Uw huid voelt zijdezacht en heerlijk gehydrateerd aan en u straalt als nooit tevoren.

Gelaatsverzorging voor iedereen

Gelaatsverzorging is er voor iedereen: zowel vrouwen als mannen zijn welkom in het schoonheidssalon van Valerie in Lubbeek. Van klassieke gelaatsverzorging tot anti-aging en het behandelen van een probleemhuid: schoonheidsspecialiste Valerie weet u altijd met raad en daad bij te staan.