Prachtige gelnagels

Schoonheidsspecialiste Valerie van Maison Valerie is expert in het plaatsen van gelnagels. In Lubbeek en omstreken bent u hier aan het goede adres wanneer u op zoek bent naar een bekwame nagelstyliste voor gelnagels. Maak vandaag nog uw afspraak voor een persoonlijk verwenmoment in het exclusieve schoonheidssalon van Valerie in Lubbeek.  

Manicure

Bij schoonheidssalon Maison Valerie kunt u terecht voor een manicure en pedicure. Mooie, verzorgde handen en voeten zijn immers uw persoonlijke visitekaartje. Bij Maison Valerie worden uw nagels en handen perfect gestyled en verzorgd, al dan niet door het lakken van de nagels, voor een aangenaam zacht en mooi resultaat.

Alle mogelijke gelnagels

Gelnagels kunnen geplaatst worden omdat het gewoon mooi en uiterst duurzaam is, maar ook om broze nagels te versterken of nagelbijten tegen te gaan. Schoonheidsspecialiste Valerie maakt hiervoor gebruik van de beste producten en tovert in geen tijd mooie gekleurde nagels, een natuurlijke look of French Manicure tevoorschijn. Bekijk zeker de fotoreportage om een eerste indruk te krijgen van de verbluffende creaties die zij voor u kan maken.