Mooie en verzorgende pedicure

Schoonheidsspecialiste Valerie van Maison Valerie is gespecialiseerd in het verzorgen van handen en voeten en met name het uivoeren van een manicure en pedicure. In Lubbeek kunt u na afspraak dagelijks terecht in het exclusieve schoonheidssalon voor een heerlijk verwenmoment en een deugddoende verzorging. Maak vandaag nog een afspraak voor pedicure en geniet met volle teugen van alle weldaad die deze behandeling met zich meebrengt.

Pedicure

Bij Maison Valerie zijn uw voeten in goede handen: schoonheidsspecialiste Valerie is ook voetverzorgster en weet als geen ander uw voeten eens goed in de watten te leggen.
Zowel voor medische als voor esthetische pedicure kunt u terecht bij Maison Valerie in Lubbeek. Ook diabetici kunnen voor een speciale behandeling een afspraak maken en genieten van alle voordelen die een pedicure met zich meebrengt.

Verzorging

Niet enkel voor een standaard pedicure kunt u terecht bij Maison Valerie, maar ook voor een extra verzorging. Zo kunt u uw nagels laten lakken met nagellak of door middel van gellak. Schoonheidsspecialiste Valerie is een echte nagelstyliste en tovert in 1-2-3 mooi gekleurde nagels, French Manicure of een natuurlijke look tevoorschijn.