Nieuwe methode suikerontharing

Schoonheidsspecialiste Valerie van Maison Valerie voert als één van de weinige schoonheidsspecialisten suikerontharing in Lubbeek uit. Deze nieuwe techniek is aan een echte opmars bezig en bij Maison Valerie in Lubbeek kunt u inmiddels kennismaken met deze nieuwe, exclusieve methode voor ontharing. Maak vandaag nog uw afspraak voor een persoonlijk verzorgingsmoment in het schoonheidssalon van Valerie en voel u weer als herboren.

Nieuwe methode

Suikerontharing is een methode om ontharing nog comfortabeler te maken. Met echte suiker en speciale, manuele technieken wordt de huid onthaard. Er komen geen strips aan te pas en de methode is huidvriendelijker en minder pijnlijk dan de courante methodes. Er is ook een kleinere kans op allergische reacties en ingegroeide haartjes: naast duurzaam ontharen pikt u dus nog vele andere voordelen van suikerontharing mee.

Natuurlijke producten

De methode van suikerontharing is gebaseerd op het gebruik van 100% natuurlijke producten, die de huid bovendien bijzonder goed verzorgen. Een fantastisch resultaat en een zijdezachte huid zijn de beste troeven van deze methode.

Bovendien krijgt de huid een zachte peeling en is de methode geschikt voor alle huid- en haartypen en alle lichaamszones. Zowel vrouwen als mannen kunnen van suikerontharing gebruik maken om ongewenste haartjes te verwijderen.